Els amics de les arts, concert familiar de la festa major de Sant Julià

www.andorradifusio.ad

La festa major de Sant Julià de Lòria tindrà com a plat fort el concert familiar d'Els amics de les arts, que se suma a l'actuació de Figa Flawas. Arribarà d'aquí un mes amb prop d'una setantena d'activitats. 

Torna la festa major de Sant Julià del 26 al 30 de juliol amb 68 activitats organitzades i horari ampliat fins a les cinc de la matinada en dies concrets. La temàtica d'aquest any serà el 40 aniversari dels gegants. La consellera de cultura, Teresa Areny, ha destacat que el Llop de la Senyoreta "serà molt espectacular. És una bèstia que treu foc per la boca." 

Entre els grups de versions, les orquestres i les discomòbils destaquen dues actuacions, que tindran lloc el 29 de juliol. Ja s'havia avançat que el concert principal és el de Figa Flawas, abans, a les 8 de la tarda, la plaça de la Germandat acollirà Els amics de les arts, el concert familiar de la programació. Tot amb l'objectiu "d'oferir música de qualitat per als més menuts", explica la cap de sservei d'Activitats Culturals, Laura Rogé.

La Colla Laurediana també té una presència important a la festa major. Tornaran amb el programa de ràdio de festa major. El plat estrella és el concurs talent lauredià, que busca valorar i donar a conèixer als artistes de la parròquia.

Informa: Pilar Candel
Imatges: Kevin Ribeiro

 

Comparteix:

Andorra Telecom amplia i abarateix el roaming Els propietaris de terres se senten exclosos