"La vídua alegre" tancarà la temporada d´Andorra Lírica el 4 i 5 de juny

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La història de Hanna, la vídua alegre, i els intríngulis per casar-la amb algú que no sigui un estranger es representarà el 4 i el 5 de juny a l´Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Avui l´opereta s´ha presentat en roda de prensa. Aquesta sarsuela tancarà la temporada d´Andorra Lírica amb la col.laboració, una vegada més del Cor de Cambra de les Valls, una part del cor joves dels Petits Cantors i on repeteixen el baríton andorrà Guillem Forné i l´internacional Andrés Jiménez.

La setmana vinent els assajos de "La viuda alegre" es traslladen de Barcelona, on fins ara han assajat els principals cantants de l´opereta, a Andorra on s´afegiran els sis components del Cor de Cambra de les Valls i una representació del cor jove dels Petits Cantors, indica la soprano i impulsora d'Andorra Lírica, Jonaina Salvador.

A banda dels Petits Cantors i el Cor de Cambra, també s'hi retrobaran Andrés Jiménez que farà el paper del vizconde Zancada i Guillem Forné. A més l´Esbart Laurèdia farà un ball regional turc, ideat per Jaume Torra. Jonaina Slvador explica que "hi ha moltes escenes teatrals". Creu que "si la gent riu un quart del que riem nosaltres als assajos, s'ho passaran molt bé".

"La viuda alegre" és una peça originària de Franz Lehár que aquí es representarà en castellà per explicar el tràfec de l´ambaixador Mirko Zeta perquè Hanna, la vídua més rica de Pontevedre asseguri la seva fortuna i la del país emparellant-se amb el comte Danilo.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.