110 joves músics al concert de Santa Cecília que enguany inclou la percussió corporal com a novetat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

110 joves músics seran dalt l'escenari en el tradicional concert de Santa Cecília de diumenge. El títol "Amb cos i ànima" avança la novetat d'aquest any: la percussió corporal. El coreògraf Santi Serratosa ha treballat una interessant coreografia amb alumnes de diferents escoles de música. Aquest tradicional concert previ al Nadal tindrà lloc a l'Auditori Nacional d'Ordino sota la direcció d'Albert Gumí.

Porten tres caps de setmana treballant amb els seus instruments per afinar bé diumenge, dia del concert de Santa Cecília a l'Auditori Nacional d'Ordino. L'actuació, a càrrec dels músics de les escoles del Principat, però també de fora, implica els alumnes d'aquest centre en un viatge musical i creatiu que els enriqueix a molts nivells. El director del concert, Albert Gumí, ha estat encaixant el trencaclosques format per 110 músics i intèrprets durant els darrers dies.

El coreògraf Santi Serratosa ha estat el responsable de la novetat d'enguany, la percussió corporal. Ha enfrontat el repte amb expectació i el resultat es podrà veure demà.

Aquest concert titulat "Amb cos i ànima" dona l'entrada a l'agenda de concerts i esdeveniments culturals de l'època nadalenca. Per demà estan gairebé totes les entrades venudes, però encara se'n poden adquirir al web oficial de l'Onca o al mateix Auditori Nacional d'Ordino. L'actuació comença a les 12 h.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge
: Xabier Moreira

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.