1.261 casos actius de Covid-19, 187 més des del dimecres

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'acumulació per culpa d'una avaria de proves pendents de diagnòstic ha donat una falsa sensació d'increment de positius per Covid-19 quan, en realitat, la taxa de reproducció ha baixat fins a 1,07. D'altra banda, es confirma que el focus de la infecció al Cedre prové dels dos sanitaris positius.

Els casos actius de Covid-19 s'eleven a 1.261, 187 més que dimecres. A l'hospital hi ha vint-i-dues persones ingressades, deu a la unitat de cures intensives, i a l'àrea Covid del Cedre són setze els infectats. Segons ha informat el Govern, onze dels aïllats són del mateix centre sociosanitari, i els altres cinc, de Salita. També s'ha detectat un positiu en un professional a Clara Rabassa. Tot i haver-se detectat 187 contagis des de dimecres, la RO ha baixat fins a 1,07, ja que es van acumular proves pendents d'analitzar a causa d'una avaria.

Fins ara, el nombre de contagiats des que es va iniciar la pandèmia ha estat de 3.376.

Informa: Pere Moliné-Sílvia Mestre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.