14 temporers en situació de vulnerabilitat aconsegueixen tornar al seu país

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

14 temporers han pogut marxar d'Andorra aquesta matinada. Són ciutadans en situació de vulnerabilitat que tornen a l'Argentina en dos vols que surten de Madrid. A Andorra encara romanen 700 temporers esperant resoldre la seva situació.

14 temporers han sortit aquesta matinada d'Andorra. Estan dividits en dos vols. Els 7 primers han marxat a les 12 de la nit i la resta a les 7 del matí. Tant l'autobús com els dos vols no estan oberts al públic. La majoria pertanyen a un col·lectiu vulnerable. Aquest diumenge al matí hem trobat un home gran que havia vingut a visitar al seu fill, dues embarassades o un jove que va superar un càncer.

Ara la feina continua als despatxos, per a la setmana vinent hi ha previst dos vols cap a l'Argentina, un des de Barcelona i un altre des de París. La resta de temporers aspiren a poder aconseguir un bitllet i seguir els passos d'aquests primers 14 afortunats.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.