146 donacions de sang en la jornada al pavelló del MoraBanc Andorra

Aquest dilluns es va celebrar al Poliesportiu d'Andorra una jornada de donació de sang organitzada per la Creu Roja, el Banc de Sang i Teixits, Centre Comercial Andorrà i el Bàsquet Club Andorra que va aplegar 172 donants, 146 dels quals han estat considerats aptes.

La xifra supera en nombre de donants l'anterior campanya en col·laboració amb el club, al març de l'any passat. La franja d'edat amb més donants ha estat entre 45 i 54 anys, amb el mateix nombre d'homes i dones. Els grups sanguinis predominants han estat 0+ i A+.

Tot i que el límit d'inscripcions se situava en 150, finalment va acudir a la crida més gent que la que s'havia registrat i va ser atesa vist que no es produïen aglomeracions. "La sang és un bé escàs que salva vides", recordava a la donació el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, que assegurava que en seguiria donant "mentre la salut m'ho permeti".

La pròxima campanya de donació de sang serà del 14 al 16 de juny al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.