Fins a 150 euros al mes per les persones aturades per la pandèmia i fins a 12 l'hora per la cura dels fills en l'Acció Social d'Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El consell de comú d'Escaldes-Engordany ha aprovat l'ordinació que regula la creació del departament d'Acció Social i de prestacions per a persones i famílies vulnerables.

També s'ha aprovat el reglament relatiu a la fixació de l'import màxim de les prestacions. El programa d'ajuts, que es podran demanar a partir del dijous que ve, preveu fins a 150 euros mensuals per a persones que estiguin aturades per culpa de la pandèmia o tinguin el contracte de treball temporalment suspès. També inclou ajudes de fins a dotze euros per hora per a aquelles famílies que necessiten un cangur o portar els fills a escoles bressol. La minoria s'ha abstingut en les dues votacions. Considera que falta concreció en la possible duplicitat amb les ajudes que atorga el Govern i la documentació necessària per evitar abusos.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.