Més de 16.000 vehicles entren al país durant el primer dia del Pont del Pilar

El pont del Pilar està provocant l'entrada massiva de turistes al Principat. Fins a les 18 hores ja havien entrar per alguna de les dues fronteres un total de 16.000 vehicles. Unes xifres que superen les previsions que Mobilitat havia fet per aquest dissabte.

D'aquests, prop de 8.000 eren espanyols i al voltant d'uns 5.000 eren de francesos. Aquest divendres ja es va registrar també una entrada superior a l'esperada, amb gairebé 2.000 cotxes més, fet que suposava un 14% respecte les previsions.

Aquest volum de vehicles està provocant també retencions a la CG-1 a la zona del vial del Pobladó i a l'avinguda Salou. Recordem que des de Mobilitat s'espera que durant aquest pont entrin al país un total de 50.000 vehicles.

Amb tot, els problemes a la frontera hispanoandorrana s'han donat sobretot al matí, quan s'ha arribat a crear fins a 7 quilòmetres de cua. A més, durant el dia també s'ha registrat un trànsit dens per la frontera amb França. 

Informa: Redacció/Agència ANA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.