18 km esquiables en l'obertura de pistes a Grandvalira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Primer cap de setmana de pistes obertes al domini de Grandvalira. Els amants de la neu poden gaudir de 18 km esquiables entre els sectors de Grau Roig i el Pas de la Casa. Amb 35 milions d'euros d'inversió, comptant els 25 de la plataforma esquiable de Soldeu, espera, com a mínim,  igualar el milió vuit-cents mil esquiadors de la temporada passada. 

Han estat necessaris més de 140.000 metres cúbics de neu, la meitat del que es va utilitzar en l'any anterior, per enllestir les pistes. Avui, 30 centímetres de neu a les cotes més altes han donat la benvinguda als esquiadors, que ja tenien ganes de fer les primeres baixades.

Enguany, Grandvalira celebra el quinzè aniversari de la marca, amb 35 milions d'euros d'inversió i la voluntat d'igualar les xifres de visitants de la temporada passada, que van arribar al milió 800 mil esquiadors.

A una setmana del pont de la Puríssima, l'estació ja compta amb bones xifres d'ocupació, tot i que estan atents a les reserves d'última hora. Per la setmana que ve es preveu augmentar el percentatge de quilòmetres esquiables i posar en marxa els sectors de Soldeu - el Tarter, obrint quatre dels sis dominis esquiables de la marca.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.