18.000 dosis de Pfizer, al juny

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha avançat que al juny arriban 18.000 vacunes de Pfizer-BioNTech des d'Espanya.

Pel que fa al subministrament de les vacunes de Moderna, ha detallat que el procès amb França "està en una fase avançada", a falta que la farmacèutica signi el conveni. Fins aquest dimarts el 35% de la població ha rebut almenys la primera dosi del vaccí.

Els casos actius de la Covid-19 continuen disminuint. A hores d'ara són 239, després que les darreres hores s'hagin detectat 23 contagis més i 34 recuperacions. Mentrestant, la taxa de reproducció del virus se situa en 0,82 i la xifra de defuncions es manté en 127.

Les últimes hores una persona d'edat avançada que no s'ha vacunat ha ingressat a la unitat de cures intensives. D'aquesta manera, a l'hospital hi romanen 8 pacients amb coronavirus, quatre dels quals són a l'UCI, dos amb ventilació mecànica.

Martínez Benazet ha destacat que la mitjana d'edat de les persones contagiades de les darreres setmanes s'ha reduït, tenint en compte que la gent més fràgil s'ha immunitzat.

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al Consell de Ministres:
 

Informa: Redacció
Imatge: Anna Romagosa

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.