19 casos nous de coronavirus des de divendres i 93 actius

Salut ha registrat 19 casos nous de coronavirus des del passat divendres.

En aquests moments els actius són 93 i a l'hospital hi ha ingressades 3 persones amb la Covid-19, totes a planta. La Unitat de Cures Intensives es manté des de fa dies sense cap pacient amb SARS-CoV-2.

Respecte a les vacunes, ja s'han administrat 41.473 dosis des de l'inici de la campanya de vacunació, 30.535 primeres dosis i 10.938 segones.

Finalment i quant a la població escolar, en aquests moments hi ha 4 aules sota vigilància activa parcial i 2 en vigilància passiva. No hi ha cap aula totalment confinada.

Amb aquesta darrera actualització, els casos totals des de l'inici de la pandèmia són 13.777 i les altes, 13.557.

A partir d'aquest dilluns, i com a conseqüència de la millora de les dades epidemiològiques, no hi haurà rodes de premsa d'actualització sanitària els dilluns i els divendres. Es mantindrà la compareixença dels dimecres a les 17h en el marc de la roda de premsa posterior al consell de ministres.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.