200 alumnes participen al III Congrés de ciència a Sant Julià de Lòria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest dijous al matí s'ha celebrat el III Congrés de ciència a Sant Julià de Lòria en el qual han participat uns 200 alumnes d'entre 10 i 12 anys. L'objectiu era acostar la universitat als infants i promoure l´interès per la ciència i la recerca.

Un per un, integrants dels diferents col·legis del país han anat pujant a l'escenari per presentar els seus projectes. Aquest any amb la temàtica científica com a ingredient principal dels 18 treballs exposats.

Cada escola ha pogut participar-hi amb un projecte que s'ha treballat durant el curs escolar i que s'ha presentat en anglès davant dels congressistes, que eren els mateixos alumnes de les escoles participants. Virtual Gardens és un bon exemple de com es pot unificar la ciència amb l'ecologia.

Durant el congrés s'han presentat treballs científics que han abordat aspectes com l'energia eòlica, la flotabilitat, el fototropisme o fins i tot s'ha presentat un prototip de motor a vapor.

Informa: Hèctor Romance Imatge: Josep M. Garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.