Més de 200 persones a la tercera manifestació contra el passaport Covid i la vacunació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de 200 persones s'han concentrat aquesta tarda en contra de l'obligatorietat del certificat Covid, entonant crits de "llibertat". Es tracta de la tercera manifestació que s'organitza i com es va fer la setmana passada, s'ha dut a terme un recorregut per l'avinguda Meritxell i Carlemany. Els participants a la marxa també han mostrat pancartes en contra de la vacunació.

A les 5 de la tarda els primers manifestants han començat a concentrar-se a la plaça de la Rotonda. Minuts més tard la plaça començava a omplir-se i es podien escoltar els primers crits en contra de mesures com el passaport Covid. I alguns ens traslladaven la seva opinió al respecte. 

Temps després han començat a recórrer les avingudes de Meritxell i Carlemany, com ja es va fer durant la passada concentració. Els turistes miraven l'escena, curiosos i sorpresos del que estava passant als carrers comercials de la vila. Una protesta que ha anat guanyant participants fins a arribar a més de 200 persones entonant crits de 'Llibertat'.

El recorregut ha culminat a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany. Cal recordar que aquesta és la tercera manifestació que es convoca. La primera va tenir lloc davant l'edifici administratiu del Govern i va aplegar unes 150 persones.

Informa: Neus Toro / Roser Puigbò 
Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.