Pal-Arinsal confia en aconseguir 550.000 dies d'esquí aquesta temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Llargues cues per sortir del país aquesta tarda. L'operació sortida s'ha complicat per un accident a la C-14, a la Ribera d'Urgellet. Tres persones hi han resultat ferides menys greus i les han traslladat a l'Hospital de la Seu. La congestió era previsible tenint en compte l'afluència massiva a pistes tant ahir com avui. Vallnord Pal-Arinsal, que vol arribar als 550 mil dies d'esquí aquesta temporada, ha atret 14.000 esquiadors. 6.000 persones més han passat per les pistes d'Arcalís. 

Per a la direcció de l'estació es podria dir que el tret de sortida de la temporada s'ha donat aquest cap de setmana: una qualitat de la neu excepcional, bona climatologia i força esquiadors. A més s'ha pogut demostrar que es pot organitzar una competició d'alt nivell com la Vertical Race a la Font Blanca.

La nevada ha activat les reserves i si es manté aquest ritme es podran aconseguir els objectius marcats.

Vallnord Pal-Arinsal, gestionat per la societat Emap, va tenir un inici de temporada complicat patint un sabotatge a mans d'un extreballador a més de la manca de neu. El president de la societat, David Baró, considera que s'ha de treballar conjuntament per aconseguir més esquiadors a l'exterior.

El cap de setmana s'ha tancat amb més de 14.000 forfets venuts a Pal-Arinsal, on avui el sector nord d'Arinsal s'ha hagut de tancar per fort vent a les quatre de la tarda.

A Ordino-Arcalís s'ha pogut aguantar tot obert fins a l'hora de tancament aconseguint una venda total de 6.000 forfets entre dissabte i diumenge.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.