El 21è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol premia 'Pronoms' d’Albert Ruiz Feijóo

El Centre cultural la Llacuna d'Andorra la Vella ha acollit aquest dilluns al vespre el lliurament dels premis del 21è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol.

En aquesta edició  s’han presentat deu poemes i sis reculls. En la categoria poema, el jurat ha optat per deixar el premi desert i ha atorgat un accèssit a l’obra 'Poema d’amor' de Bruna Generoso Miralpeix. El poema suggereix una reflexió al voltant del tema amorós ben recollit amb el treball de la mètrica i la senzillesa del vocabulari.

En la categoria recull, el jurat ha concedit un accèssit a l’obra 'Madriu serè', del periodista Francesc Alguacil Vin~as, que destaca per les referències andorranes i la riquesa de les imatges de natura. En aquesta mateixa categoria, el jurat ha atorgat per unanimitat el primer premi a l’obra 'Pronoms' de l’autor Albert Ruiz Feijóo per la seva estructura original i reeixida amb poemes singulars amb un ritme àgil i musical. Aquest premi està dotat amb 1.000 euros i un lot de llibres. Els accèssits estan premiats amb un lot de llibres. El jurat d’aquesta edició ha estat format per Marcel·la Armengol, Elena Aranda i Anna Garcia Garay.

Posteriorment al lliurament de premis s’ha celebrat el recital poètic 'Cel d’horabaixa' a càrrec de Marta Elka i Toni Pastor. Els artistes han endinsat el públic als poemaris de prestigiosos autors mallorquins, com els poemes inèdits de Carme Riera, o d’altres de tan coneguts com els de Guillem d'Efak, Maria Antònia Salvà o Miquel Àngel Lladó. El recitat ha combinat melodies tradicionals mallorquines i tocs jazzístics.

Informa/imatge: Agència ANA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.