27 casos nous de coronavirus i dos hospitalitzats més

Salut ha registrat 27 nous contagis de coronavirus en les darreres 24 hores, que eleva el nombre de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 10.672. Pel que fa als actius s'ha incrementat lleugerament respecte a aquest divendres i són 395. També augmenta de manera discreta la pressió sobre el sistema sanitari.

A hores d'ara hi ha 11 persones ingressades a planta de l'hospital i 9 a la Unitat de Cures Intensives, 7 de les quals requereixen ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre segueix sense haver-hi cap pacient.

Amb tot, 24 persones han rebut l'alta en les darreres hores i ja són 10.170 les que han superat la malatia. Les defuncions es mantenen en 107.

Pel que fa a la població escolar, 8 aules estan sota vigilància activa, 2 aïllades totalment i 6 parcial, i 16 romanen sota vigilància passiva. Quant a la campanya de vacunació, durant aquest divendres es van subministrar un total de 46 dosis.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.