La 33a edició de la Trobada empresarial al Pirineu posarà el focus en la innovació i la sostenibilitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La 33a Trobada empresarial al Pirineu se centrarà en la innovació i la sostenibilitat com a palanques per al creixement.

Les jornades, que tindran lloc el 9 i 10 de juny al Palau d'Esports de la Seu d'Urgell, comptaran amb la participació d'empresaris i emprenedors que explicaran les seves experiències. 

Enguany aspiren a augmentar el nombre de participants d'Andorra. El conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha assegurat que faran "els màxims esforços perquè hi hagi la màxima assistència d'empresariat i directius del principat".

També esperen mantenir les xifres d'assistència de l'any anterior. Així ho ha destacat el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, que ha indicat com "l'any passat vam tenir sobre 600 assistents". Aquesta edició es manté al pavelló poliesportiu, on tenen "la capacitat per continuar creixent". 

Personalitats, com ara l'ex ministre espanyol d'Exteriors Josep Piquè, hi prendran part. 

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatge: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.