Un 38% més de visitants francesos al juny

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nombre de visitants francesos al Pas de la Casa ha crescut aquest juny un 38% respecte fa dotze mesos.

Així ho ha explicat Verònica Canals, ministra de Turisme, durant la sessió de preguntes al Govern d'aquest dijous al Consell General.

També ha informat que estan treballant a implementar mesures per dinamitzar el turisme que inclourien l'allargament de l'Andorra Shopping Festival un cap de setmana o dos més i actuacions musicals.

Canals ha fet aquestes afirmacions arran d'una pregunta del PS en què la consellera Susanna Vela demanava per què Andorra Turisme no ha fet servir la seguretat sanitària com a reclam en la nova campanya per captar turistes aquest estiu i remarcava la necessitat d'un pla estratègic. La ministra ha respost que sobre la gestió de la crisi sanitària ja s'han publicat entrevistes i articles en diversos mitjans dels països veïns i que l'objectiu de la campanya, dirigida sobretot a França i Espanya, és emocional.

Ha assegurat que es farà seguiment de les cerques que els visitants fan a internet per anar reforçant els missatges.

Informa: Pere Moliné - Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.