40 nous casos de coronavirus se sumen al brot de Sant Vicenç d'Enclar

Al marge del brot de la Covid-19 amb 40 positius detectats a la residència Sant Vicenç d'Enclar, Salut ha notificat aquest dimecres 40 casos més en les darreres 24 hores.

Per tant, en la darrera actualització sanitària no es comptabilitzen els positius a la clínia geriàtrica, que sí se sumaran a les dades de dijous. D'aquesta manera, els casos actius s'enfilen a 649. A l'hospital hi ha 26 persones ingressades, tres més que dimarts. 21 es troben a planta i cinc a la unitat de cures intensives, dos de les quals necessiten ventilació mecànica.

A la planta Covid del Cedre hi ha 16 pacients, 7 més que dimarts. 11 són de Salita (+2) i 5 són els que han estat traslladats aquest dimecres des de Sant Vicenç d'Enclar.

Des del 30 de desembre, és a dir, en només 7 dies s'han detectat 365 nous casos i des de llavors els actius s'han anat enfilant per sobre dels 500.

La xifra total des de l'inici de la pandèmia arriba ja als 8.348 casos, 7.491 dels quals corresponen a la segona onada. Les defuncions es mantenen en 84.

D'altra banda, el curs escolar començarà sense cap aula sota vigilància.

Informa: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.