Un 40% dels estudiants vol crear la seva empresa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A un 40% dels estudiants els agradaria muntar el seu negoci, segons un enquesta de l'any passat al Saló d'orientació universitària. El mercat laboral demana personal més especialitzat i això es nota a l'hora d'escollir universitat.

Si pràcticament la meitat dels estudiants entrevistats vol crear la seva empresa, un 35% vol treballar al sector privat i un 16% vol ser funcionari.

La majoria tria els estudis per vocació i la resta, depenent de les sortides professionals, que cada vegada són més especialitzades, "no només en enginyeries, medicina, biomedicina o esports", explica el soci dorector de Círculo de formación – Unitour, Alberto González, per qui "l'especialització dona més oportunitats".

Com cada any passen pel saló passen entre 300 i 400 alumnes de batxillerat, la majoria d'últim any, per orientar-se en els estudis, alguns acompanyats pels pares, amb una oferta que reuneix unes vint universitats i centres formatius.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.