45 anys de tradició i 3.500 racions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

 Més de 3.500 racions d'escudella s'han repartit avui a Andorra la Vella, l'escudella més multitudinària del país. Les fogaines a la plaça Guillemó s'han encès a les cinc de matí per preparar el plat típic. Una setantena d'escudellaires hi han treballat hores. Els comensals com sempre han quedat molt satisfets.

A les sis del matí les escudelles de la capital ja bullien. Per preparar les 3.500 racions que s'han repartit ha calgut 650 quilos de carn i 500 de verdures. Uns ingredients que s'afegeixen a poc a poc, en quantitats exactes en cada escudella i amb temps de cocció. Els escudellaires d'Andorra la Vella han treballat de valent per fer un plat que ha deixat tothom molt satisfet.

Tot i així sembla que la festa, de moment, es quedarà a la plaça Guillemó. El comú disposarà d'un nou espais per a edicions amb mal temps.

Sigui com sigui, l'escudella d'Andorra la Vella continua sent una tradició que ningú no es vol perdre.

Informa: Ana Alamán   Imatge: Cristina Jubete

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.