Un 45% de les entrades de l'espectacle "Festa" del Cirque du Soleil ja estan venudes

Ja s'han venut prop de la meitat de les entrades per l'espectacle "Festa", del Cirque du Soleil

Ja s'han venut un 45% de les entrades disponibles per veure l'espectacle "Festa" del Cirque du Soleil. La xifra suposa prop de 36.000 localitats, entre les que s'han comprat individualment a través de la web com les reservades per part del sector turístic. El ritme de venda és similar a l'any passat per aquestes dates. Ara bé, segons Andorra Turisme, la xifra és més destacable si es te en compte que en altres edicions la promoció publicitària fora del país havia començat abans, i enguany ho va fer la setmana passada.

"Festa" es podrà veure entre l'1 i el 30 de juliol en 22 ocasions, de dimarts a dissabte i l'últim diumenge de mes. La nova proposta de la companyia canadenca inclou noves acrobàcies i alguns dels números més destacats dels darrers anys, per celebrar els 10 anys d'espectacles del Cirque du Soleil al Principat. 

Enllestit el muntatge de la vela
La vela principal i la d'assaig pels artistes ja estan llestes a l'aparcament de Prada Casadet i aquesta setmana es començarà a muntar l'escenari. En darrer terme serà el torn de la graderia. Productors i organitzadors de la companyia ja són al país per començar a preparar l'espectacle "in situ" i durant les properes setmanes arribaran també els artistes per començar els assajos aquí. 

Informa: Redacció
Imatges: cedides per @andorraworld / Cirque du Soleil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.