50 casos nous de coronavirus mentre baixa la pressió a l'UCI

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Salut ha registrat 50 casos nous de coronavirus en les darreres 24 hores, que eleven la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia a 8.868, 8.011 corresponents a la segona onada. 689 casos resten actius. Mentrestant, la pressió a la Unitat de Cures Intensives cau amb 5 persones ingressades, dos menys que aquest dimecres, 4 de les quals requereixen ventilació mecànica. A planta de l'hospital hi ha 23 persones.

A la planta Covid del Cedre, hi ha 20 pacients ingressats, 8 de Salita, 11 de Sant Vicenç d'Enclar i 1 de l'Albó. Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 10 aules sota vigilància activa, una d'elles confinada totalment i 9 de manera parcial, i 15 sota vigilància passiva.

En les darreres hores, la Covid-19 s'ha cobrat altra víctima mortal, que eleva la xifra de defuncions relacionades amb la malaltia a 88. Es tracta d'una resident de Sant Vicenç d'Enclar de 92 anys que ja presentava un quadre molt greu.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.