El 54% de la població vacunable ja ha rebut almenys la primera dosi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de la meitat de la població amb edat de vacunar-se ja s'ha immunitzat amb almenys una dosi. El ministre de Salut preveu l'arribada de més remeses els propers dies. D'altra banda, les dades epidemiològiques es mantenen estables amb 76 casos actius.

El 54% de la població vacunable ja s'ha immunitzat almenys amb la primera dosi. Aquest dimarts es van administrat prop de 1.900 vaccins, que fan augmentar a 55.028 el total de dosis posades. El nombre de persones inscrites a la plataforma és de prop de 47.700.

En aquest sentit, el ministre de Salut ha demanat als nascuts el 2005, que encara tinguin 15 anys, que es registrin, ja que aviat podran accedir a la vacunació. Joan Martínez Benazet celebra l'adhesió dels joves a la campanya.

Segons assegura el ministre, les dosis de Pfizer permetran arribar fins a la franja dels 31 anys i les d'AstraZeneca podran cobrir la resta de grups d'edat.

Ha avançat que els propers dies s'espera que arribin els vaccins acordats per part de Portugal i que a l'estiu n'arribarien de Moderna provinents de França i de Novavax del projecte Covax.

Els indicadors epidemiològics es mantenen estables. Els casos actius se situen en 76, després que les darrers hores s'hagin detectat 8 contagis i 7 recuperacions.

Des de la setmana passada no hi ha cap persona ingressada a l'hospital per coronavirus. Pel que fa a l'afectació sobre la comunitat educativa, a hores d'ara hi ha quatre aules confinades totalment o parcial.

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al Consell de Ministres:

 

Informa: Redacció
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.