600 racions d'escudella de Sant Antoni al Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'escudella de Sant Antoni al Pas de la Casa reparteix unes 600 racions en total, i enguany, s'han tingut en compte aquelles persones amb algun tipus d'intolerància.

El fred i la neu no han estat un impediment perquè el Pas de la Casa celebri la ja tradicional escudella de Sant Antoni, enguany, amb una previsió d'unes 600 racions.

Aquest any, però, amb una novetat, i és que el comú ha elaborat una escudella sense gluten. Laura Mas, cònsol major d'Encamp, ha valorat molt positivament la iniciativa de cuinar pensant en aquelles persones que pateixen algun tipus d'intolerància.

Enguany, per dur a terme l'escudella de Sant Antoni, s'han fet servir unes 1.500 mandonguilles, 350 litres de caldo, gallines, cansalada, arròs, fideus, cigrons i verdures entre altres ingredients. Una escudella que, cal recordar, ha estat cuinada per un grup d'escudellaires de la vila, gràcies a una petició que van formular els mateixos ciutadans del Pas de la Casa.

Informa: Marc Riera
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.