67 contagis nous de coronavirus i el nombre d'hospitalitzats augmenta a 31

Salut ha registrat 67 nous positius de coronavirus en les darreres 24 hores, el que fa que la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia s'elevi a 10.137. Hi ha 639 persones amb la malaltia activa i les 82 recuperacions de les darreres hores fan pujar les altes totals a les 9.395. Durant aquesta jornada no s'ha de lamentar cap nova mort, amb la qual cosa les defuncions es mantenen en 103.

A l'hospital hi ha 20 persones ingressades a planta, tres més que a la darrera actualització sanitària, i 11 a la Unitat de Cures Intensives, totes elles sota ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre continua sense haver-hi cap ingressat.

Quant a les escoles, hi ha 29 aules sota vigilància activa, 6 de manera total i 23 de manera parcial, i 63 sota vigilància passiva. Pel que fa a la campanya de vacunació, durant aquest dimecres es van administrar 83 vacunes.

Pel que fa a la campanya de vacunació, durant el dia d'ahir es van subministrar un total de 83 vacunes.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.