85 positius de Covid-19 nous en 24 hores

Actualment, i segons les dades facilitades per l'Executiu, hi ha 1.310 casos actius de Covid-19. Vuitanta-cinc positius més en 24 hores situen el nombre total d'infectats des de l'inici de la pandèmia en 4.410. D'aquests, 3.553 positius només de la segona onada.

A l'hospital hi ha una persona més ingressada per Covid-19, és a dir, trenta-quatre pacients a planta i els vuit que es mantenen a l'UCI, on set reben respiració assistida. Al Cedre, de moment, no hi ha hagut cap alta i el nombre de casos es manté en vint-i-quatre. A la Seu d'Urgell, on la setmana passada es va declarar un brot al Sant Hospital, per ara hi ha catorze casos ingressats en aquest centre. El brot va afectar, a més de pacients, tretze professionals de la salut, i manté confinats per contacte vuit sanitaris més.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.