La 8a caminada per la lluita contra el càncer recapta més de 9.000 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Torna la caminada contra el càncer organitzada per Assandca, que enguany bat rècords d'inscripcions i recapta més de 9.000 euros. Uns fons que es destinen a donar suport econòmic a les persones del país que pateixen aquesta malaltia i que han de ser atesos per dur a terme el tractament oncològic. 

Mascaretes verdes preparades, samarretes llestes i ja només faltava tallar la cinta per donar el tret de sortida a la 8a caminada contra el càncer. Un recorregut de gairebé 4 km i que busca recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia.

Uns fons que des d'Assandca, l'entitat organitzadora, destinen a ajudar les persones del país que han d'anar fins a Barcelona per rebre tractament oncològic. 

El president de l'associació, Josep Saravia, ha remarcat que es tracta d'una malaltia que "cada dia va a més" i apunta la importància de poder donar servei a tots els pacients al país.

Una edició de rècord que ha comptat amb 1.200 participants i que ha deixat una estela de verd al llarg dels carrers de la capital. Per a la cònsol major, Conxita Marsol, ha estat una demostració de solidaritat, "ens hem de sumar a aquestes reivindicacions". 

Els participants, per la seva part, destaquen la importància de participar per "donar diners a les persones que necessiten ajuda" i perquè "la gent conegui aquesta malaltia i es pugui investigar més". 

Unes altes xifres de participants, i és que les samarretes per a aquesta caminada es van esgotar, i això es veu reflectit en els fons recaptats. Enguany, arribaran a més de 9.000 euros. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Arnau Gaya

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.