Accident mortal a la C-16 a Bagà amb quatre vehicles implicats 

El conductor d’un turisme ha mort en un xoc frontal amb quatre vehicles implicats a la C-16, a Bagà, aquest dimecres a la tarda. Dues persones han resultat ferides en estat crític i dues en estat menys greu. S'ha tallat el túnel del Cadí i hi ha hagut uns quants quilòmetres de retencions, però al vespre ja s'havia reobert la circulació totalment. 

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a dos quarts de tres del migdia. Per causes que encara s’estan investigant, al punt quilomètric 118.5 a l’altura de Bagà s'ha produït una col·lisió frontal entre dos turismes i posteriorment dos turismes més hi han col·lidit per encalç.

A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor d’un dels vehicles: un home de 64 anys i veí de Terrassa. A més, dues persones han resultat ferides en estat crític i han estat traslladades als hospitals de la Vall d’Hebron de Barcelona i Parc Taulí de Sabadell, respectivament.

Dues persones més han resultat ferides en estat menys greu i traslladades a l’hospital de Berga.S'han desplaçat al lloc dels fets set patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han efectuat tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d’Emergències Mèdiques. 

Informa: Laura Cugat
Imatge cedida: Bombers de la Generalitat

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.