Els actes més importants de la Cimera Iberoamericana, per RTVA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ràdio Televisió d'Andorra es bolca una vegada més en el seguiment d'un esdeveniment històric per al país com és l'organització de la Cimera Iberoamericana.

Aquest dimarts a partir d'un quart de tres oferirem en directe la rebuda dels caps d'Estat i de govern iberoamericans que hi participaran presencialment i tot seguit retransmetrem els darrers actes de la trobada empresarial Iberoamericana des del Centre de Congressos d'Andorra la Vella. A dos quarts de set de la tarda, comença el programa especial conduït per Gemma Rial per seguir la inauguració oficial de la Cimera.

Dimecres a les quatre de la tarda també es podrà seguir en directe la sessió plenària i dijous al migdia s'emetrà en diferit la roda de premsa de balanç i la cloenda de l'esdeveniment.

Sens dubte un repte més per al país i també per a la Ràdio i Televisió pública. El director general, Xavier Mujal, ha destacat la implicació de tots els departaments de l'ens en l'esdeveniment des de fa molt temps. "Ara només es tracta d'acabar de tancar el projecte amb l'objetiu en si, que és explicar-lo", concloïa.

Informa: Redacció
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.