L'actuació d'Ambakua posa punt final al Jambo Street Music

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest migdia, la plaça Guillemó d'Andorra la Vella ha acollit el 'Jambo Kids', que ha aglutinat prop de 300 persones entre pares i fills. Aquest acte, emmarcat dins del 'Jambo Street Music', ha servit per acomiadar el festival.

L'ambient familiar i festiu ha estat el protagonista de l'acte final del 'Jambo Street Music'. Centenars de persones han omplert, un any més, la plaça Guillemó. Els infants i les seves famílies han pogut ser partícips de diverses activitats. Totes al ritme de la música d'Ambauka i que han fet un bon sarau, amb una inflada i rebentada de globus, ruixades d'aigua i la formació d'un tren humà amb tots els assistents.

Amb el protagonisme dels més petits de cada casa, el Jambo Street Music 2019 ha arribat a la fi. Durant aquest dies hi han passat artistes de la talla de Juan Perro, la Fundación Tony Manero i el grup Ominira entre altres, complint d'aquesta manera un dels principals objectius d'aquesta sisena edició: un Jambo de bagatge internacional i que ja pensa en edicions posteriors.

Informa: Marc Riera
Imatge: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.