Actuacions musicals a diferents esglésies del Principat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Anit algunes esglésies van ser el marc d'actuacions musicals. El Cor dels Petits Cantors s'acomiadava des de Sant Pere Màrtir, a Escaldes-Engordany, abans de la gira pels Estats Units. A la Massana es tancaven les segones jornades dedicades a l'orgue ibèric i a Encamp els Love it van actuar a l'exterior de Sant Romà de les Bons.

La nit musical va començar amb les veus del Cor dels Petits Cantors que fan les maletes per travessar l'Atlàntic. La directora, Caterine Metayer, ultimava aquest matí els detalls d'una gira que s'obrirà amb una actuació a la seu de les Nacions Unides a Nova York el dia 18 i es tancarà el 21 a la mateixa ciutat amb un concert a la catedral de Sant Patrici.

Els cantants van viure una nit amb un altre comiat; el de dos companys que amb l'acte simbòlic de lliurar la clau, deixen la formació després de deu anys i marxen per iniciar els estudis superiors.

A la Massana a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria es tancaven les segones jornades dedicades a l'orgue ibèric amb la interpretació d'unes sonates inèdites del segle XVIII després de dos-cents anys silenciades atribuïdes a l'organista de la catedral de València Rafael Anglés.

Aquesta actuació es va completar amb la lectura d'un text escrit especialment per a l'ocasió del poeta i filòsof Manel Gibert.

Gipsy jazz seria l'estil musical de la formació Love It que ahir va fer un repàs de temes populars de pop, rock i naturalment jazz i rhythm&blues. Ho van fer a l'exterior de l'església de Sant Romà de les Bons.

L'escenari guarnit de llums va ser el marc perfecte per a aquesta actuació inclosa en el programa Encamp en clau de llum.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.