L'ADA reflexiona sobre el paper de la dona a Andorra en el seu 25è aniversari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Associació de Dones d'Andorra ha celebrat els 25 anys amb una sessió de treball que ha servit per contrastar idees i posar sobre la taula la situació actual de la dona a Andorra. La finalitat ha estat crear una agenda que esdevindrà un full de ruta a seguir a l'hora d'emprendre accions per assolir l'equilibri de gènere.

Mitjançant unes taules de treball intergeneracionals, les 35 assistents a la jornada han reflexionat al voltant d'aspectes com la llibertat de la dona en l'actualitat, el seu paper en l'àmbit laboral i l'educació, i també en la representativitat del gènere femení en llocs de decisió. La voluntat és crear un full de ruta amb la igualtat com a objectiu final.

La presidenta de l'ADA recorda que l'associació no exclou ningú i advoca perquè els homes també participin en pròximes reunions.

Afegeix que actuacions com aquesta són molt enriquidores i destaca la importància de treballar amb dones de diferents sensibilitats, àmbits i col·lectius per tal que l'associació comenci a emprendre accions a curt termini.

Informa: Marc Pérez
Imatge: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.