L'adjudicatària del transport sanitari renuncia i una altra unió d'empreses assumirà el servei

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Renúncia de la unió temporal d'empreses adjudicatària del transport sanitari no medicalitzat. Per tant, el servei passa ara a la següent millor oferta del concurs, una altra UTE d'Andorra i Catalunya.

La unió temporal d'empreses formada per Servei d'Assistència Sanitària i l'espanyola Servicios Sociosanitarios Generales Spain ha renunciat a formalitzar el contracte per una interpretació diferent d'una qüestió tarifària respecte el que creu el SAAS.

Per tant, el servei passa a la següent millor oferta, presentada per una altra UTE, la que formen Ambulàncies Valira, Carlemany i l'espanyola Egara.

El servei s'ha d'iniciar en un termini màxim de 140 dies a partir de la notificació de l'adjudicació, i com ja figurava en el concurs s'han de subrogar els 25 tècnics que formen part de la plantilla de l'actual concessionària, mantenint sou i antiguitat.

La nova adjudicatària, que havia presentat recursos contra un primer concurs del servei i aquest darrer, els retirarà i ja comença a treballar per iniciar-lo al més aviat possible.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.