Els adults demanen als Reis tecnologia, complements i material esportiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els grans també fan la carta als Reis. En el seu cas el que més triomfa és la tecnologia, els complements de moda i l'esport.  

Les llistes dels Reis dels adults són concretes. Actualment els productes més buscats segueixen la tendència habitual. Material electrònic, com ara mòbils i reproductors de música, però també consoles de diferents marques amb els jocs que més destaquin.

A banda de la tecnologia, l'esport no es pot deixar de banda i en un país com el nostre, no pot faltar la neu. Segons el treballador d'Esports Pirot, Francisco Lavezzo, el material d'esquí alpí té molt bona sortida i va en augment el relacionat amb el randonnée. 

La d'avui és una nit màgica, però els Reis potser encara no ho tenen tot preparat. Lavezzo assegura que a final de desembre han registrat moltes vendes, que espera que continuïn tota aquesta setmana.

La moda no deixa de ser mai una bona opció per a Ses Majestats. Els guants, els barrets i les bufandes són importants per als dies de fred ja sigui per a home o per a dona. Enguany les col·leccions de roba per a casa, com els pijames i els mitjons, han estat els més triats. 

Informa: Anna Mata
Imatges: Nil Forcada
Locució: Jordi Lorente

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.