L'aeroport d'Andorra-la Seu podrà acollir els primers vols nocturns al febrer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les dades de l'aeroport Andorra-la Seu per acollir vols nocturns avancen a bon ritme. Les instal·lacions ampliaran l'operabilitat un mes abans del previst, després que aquesta setmana s'hagi instal·lat la il·luminació de la torre principal i del carrer de rodatge.

Les obres d'adequació per a vols nocturns avancen més ràpidament del que es preveia. Una vegada instal·lades les tres torres d'il·luminació, de 15 metres d'altura, per a la plataforma principal d'arribada d'aeronaus i del carrer de rodatge, es preveu instal·lar balises de posicionament. Tot estarà enllestit a finals de desembre, al gener es faran les validacions per part de l'autoritat aeronàutica espanyola i cap al febrer es podrien començar a fer vols de nit.

Air Nostrum espera un augment de passatgers per al 2023 i no tan sols per la possibilitat de volar a les nits. Els aparells disposaran de més places, que passaran de 52 a 72 amb el mateix model d'avió, un ATR72600, gràcies a la revisió de l'estudi de seguretat aeronàutica que fins ara limitava l'operativitat.

Informa: Joan A. Sarmiento 
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.