Tancament de carreteres i pistes per la neu i el fort vent

Les nevades de les darreres hores han obligat a tallar l'accés a Arcalís i a la carretera general 2 a port d'Envalira. Mobilitat també ha decretat fase groga a partir de Canillo i de la sortida de la Massana. A més, el fort vent ha provocat el fre de l'activitat a Ordino-Arcalís.

També són necessaris equipaments especials a la RN22 per accedir a França.

Protecció Civil recomana precaució en les activitats a l'exterior i anticipar trajectes, i alerta que el perill d'allau pot pujar al nivell 3 al nord del país.

Segons les previsions, les nevades tendiran a debilitar-se i restringir-se a l'extrem nord del país amb el pas de les hores. De cara al diumenge, s'espera una situació més calmada amb clarianes, tot i que a l'extrem nord no es descarta que hi hagi alguna nevada més cap a la tarda.

Amb tot, serà una jornada freda. Les temperatures previstes sés de -4 a Andorra la Vella, -8 graus a 1.500 metres i -15 al Pas de la Casa.



Informa: Neus Toro
Imatges: Cesc Sanjuan/Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.