Àfrica, "més a prop" a partir d'aquest diumenge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encamp acollirà les activitats que organitza l´associació Africand en el marc d´Àfrica més a prop, desena setmana de la diversitat. Un sopar concert al Complex encampadà serà el punt fort.

Àfrica més a prop s´obrirà diumenge amb un torneig de futbol 7 a Prada de Moles amb quatre equips en representació de quatre continents. Dimarts, el protagonisme recaurà en la cuina africana amb un taller obert a una vintena de persones i les activitats es tancaran dissabte 29 de setembre amb el sopar concert, al Complex encampadà, a càrrec del grup Kwame Afrovibes. El sopar costa 7 euros.

El president d´Africand, Ibrahima Niang, veu un canvi en la visió respecte de l´Àfrica que ha fet la societat. "Estem satisfets perquè en deu anys hem vist que hi ha hagut un canvi de la gent. Abans els parlaves d'Àfrica i... (bufa). (Ara) et diuen 'me n'he anat a Àfrica i m'ha agradat i hi tornaré'. Han tornat, han repetit, estan fent negocis allà... No ho puc valorar estadísticament però la sensació és que hem vist gent que abans Àfrica els feia por i ara ja no els fa por", celebra.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares / Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.