Les agències de viatge donen la temporada d'estiu per perduda a causa del repunt de contagis per la variant Delta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Temporada perduda. Les agències de viatge donen per acabat l'estiu amb només un 15% del volum de reserves respecte el 2019. Malgrat això, la valoració és positiva respecte el 2020 i l'objectiu és unir esforços per a la tardor i l'hivern. 

Les agències de viatge donen pràcticament per acabada la temporada d'estiu. Un període que es presentava com la salvació del sector, però que ha acabat derivant a un creixement a mig gas. La raó: l'empitjorament de la situació sanitària i la propagació de la variant Delta.

Maica Terrones, vicepresidenta de l'associació que agrupa bona part de les empreses del sector, assegura que el ritme de reserves al juny i la primera quinzena de juliol era molt bo. Malgrat això, en les darreres dues setmanes ha caigut en picat i deixa la temporada per sota del previst. Qui més ho ha notat, les empreses receptores.

Ara passar pàgina és l'objectiu del sector, que té la vista i les esperances posades en la temporada de tardor i hivern. De moment, les reserves, sobretot per Nadal, van per bon camí i la previsió és acollir, sobretot, turistes dels països veïns.

Les agències lamenten que Andorra forma part de la llista negra de molts països per l'alta incidència per cada 100.000 habitants que té el Principat. Una situació que frena l'arribada de turistes i que s'espera que acabi aviat. 

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.