Les agències de viatge recuperen un volum de reserves similar al del 2019

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les reserves de viatges d'espanyols i portuguesos al Principat per Setmana Santa han recuperat nivells d'abans de la pandèmia. Així ho indiquen des de les agències de viatges, que també recalquen que s'ha recuperat el client que vol marxar fora durant aquestes dates i, fins i tot, comencen a notar reserves per a l'estiu. Preveuen una Setmana Santa amb molt bons resultats.

Disneyland París, Madrid o les Illes Canàries. Aquests són algunes de les destinacions que s'estan reservant més per a aquesta Setmana Santa. Just després de dos anys de pandèmia i una situació molt més estable pel que fa a les restriccions.

La responsable de Viatges Pyrénées, Imma Codina, detalla que cap al gener i febrer ha estat quan "la cosa s'han animat bastant". De fet, de cara a l'estiu, "tenim molts pressupostos i sembla que la cosa va començant a funcionar amb normalitat". 

Una recuperació que també s'està notant amb el volum de turistes que han reservat per venir a Andorra.  "Es comença a moure el mercat alemany i belga i de cara a Setmana Santa tenim un potencial molt important que és el mercat espanyol i el portuguès arribant a xifres del 2019. Per tant, la previsió és molt favorable", comenta la membre de l'Associació d'Agencies de Viatge, Maica Terrones. 

En canvi, des de l'inici de la guerra d'Ucraïna hi ha hagut una aturada del turista polonès. Malgrat tot, les previsions per a aquesta temporada són favorables.

I és que amb l'arribada del bon temps, molts han començat a preveure on viatjaran a l'estiu. Això sí, pensant en destinacions més exòtiques com Dubai o el Carib. També Egipte o els Estats Units i deixant de banda països asiàtics, com la Xina i el Japó, on la Covid-19 encara és molt present.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Anna Romagosa - Desirée Sala
Locució: Laura Massegú

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.