L'AGIA creu que es faran més promocions de pisos a preus econòmics però fora del centre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'AGIA creu que hi haurà més promocions de pisos i amb uns preus que podrien ser més assequibles. Això sí, fora del centre, ja que a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany el preu del sòl és més car.

El Col·legi d'Agents Immobiliaris constata que des de fa un parell d'anys comença a haver-hi promocions d'habitatge. Per ara, són d'alt standing. El president creu que n'hi haurà més. "Pensem que això anirà a més i que anirà fent com taca d'oli i que en altres parròquies també aniran sortint noves promocions. Era una situació que fins ara ens era una mica desconeguda", explica Jordi Galobardas. "Potser notem aquesta diferència., però nosaltres en principi, des de l'AGIA, no pensem que hi hagi aquest excés i pensem que els diferents promotors que ho tiraran endavant doncs hauran fet els seus estudis de mercat, lògicament", afegeix. 

Tot i que també opina que les noves promocions podrien ser més econòmiques. Creu que les que "s'estan fent en aquest primer moment són al centre d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany" i que "són zones on el preu del sol ja és car i, per tant, les mateixes condicions de costos ja porten que siguin construccions d'alt standing". "Veurem un altre tipus de construccions quan sortim del centre cap a altres zones i que permetin a l'estructura de costos del promotor poder realitzar un producte final més econòmic", explica.

L'AGIA, a més, vol tornar a fer les estadístiques del sector que va deixar de realitzar fa uns anys per la crisi.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares-Karen Figueiredo
 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.