L'AGIA creu que els projectes de construcció de pisos econòmics són clarament insuficients

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els projectes de construcció de pisos a preus econòmics que impulsen els comuns d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany són insuficients per a les necessitats que hi ha. Ho assegura Gerard Casellas, nou president de l'AGIA. També assegura que a dia d'avui ja no hi ha pisos a preus econòmics al país. 

El nou president del Col·legi d'Agents Immobiliaris constata que hi ha una gran demanda de pisos, sobretot de luxe, i que això fa que el mercat immobiliari vagi a l'alça. I ho seguirà fent en el futur.

Per a Gerard Casellas, els projectes actuals per fer pisos econòmics no absorbiran la demanda ni faran baixar els preus. Assegura que haurien de ser, en tot cas, molt més ambiciosos per cobrir les necessitats que hi ha.

Casellas afirma que encara estem lluny de viure una situació com la de Mònaco, on només hi resideixen els més benestants, però constata que ja no hi ha, pràcticament, pisos de lloguer a preus econòmics.

El nou representant de l'AGIA també creu que no s'hauria de prorrogar la congelació d'arrendaments que està vigent des del 2019, ja que ha tensionat massa el mercat.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.