Agilitar tràmits, el futur de la CASS i les negociacions amb la UE, entre les prioritats que la CEA demana al Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La CEA s'ha reunit per primera vegada amb el nou cap de Govern i el ministre de la Presidència. La trobada ha servit a la patronal per posar damunt de la taula aquelles qüestions que considera prioritàries, com ara l'agilitació de tràmits administratius, que tant Govern com comuns prioritzin la contractació d'empreses andorranes i el repte d'acollir la Cimera Iberoamericana el 2020, entre d'altres temes rellevants.

El director gerent de la CEA, Iago Andreu, ha trasmès al Govern la "disposició a participar en aquelles qüestions que han de ser objecte, pel que sembla, d'un pacte d'estat". "Es parla de la sostenibilitat de l'Estat i del sistema de pensions. I també, evidentment, de les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea, que sembla que ara es volen obrir més a la participació ciutadana, sobretot de la societat civil i dels agents econòmics", ha recordat l'excoordinador del Gabinet del Cap de Govern Antoni Martí.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.