Segona classe aïllada a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino

Una classe de tercer de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino ha hagut de ser aïllada en detectar-se casos positius de coronavirus. D'aquesta manera són dues les aules confinades del centre escolar. També s'ha vist afectada una altra del Lycée Comte de Foix.

A hores d'ara hi ha més de 20 aules aïllades o sota vigilància passiva per la Covid-19. Els ministres de Salut i Educació van anunciar aquest divendres que a partir de dilluns s'augmentarà la vigilància de la policia a les entrades i sortides d'alumnes de centres de segona ensenyança i batxillerat i es reforçarà el servei de bus lliure per evitar aglomeracions.

Informa: Oliver Jaén-Agència ANA
Imatge: Arxiu RTVA

Correcció: Inicialment en aquesta notícia s'indicacava que també una classe del Lycée havia estat aïllada. De moment només està afectada però no confinada.

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.