Així serà el seguiment de la vaga de funcionaris a les escoles del sistema andorrà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A les escoles del sistema andorrà, la vaga tindrà un seguiment desigual en funció de la parròquia.

A Canillo, l´escola oferirà dijous serveis mínims tot garantint la seguretat i l´atenció dels alumnes, però no es garanteix el normal funcionament de les classes. Tampoc hi haurà esquí de fons a la Rabassa. En canvi, divendres serà lectiu i es faran les activitats habituals.

A Encamp, l´escola mantindrà els horaris habituals d'obertura i tancament i cobrirà els serveis mínims establerts pel ministeri.

A Ordino, no es farà activitat lectiva cap dels dos dies i es funcionarà amb serveis mínims. Des del centre s´informa que no es podran incorporar alumnes més enllà de tres quarts de nou del matí.

Dijous, l´escola de la Massana assegurarà la vigilància dels alumnes, però sense fer classes lectives. Ara bé, no s'anul·la la sortida de maternal a la neu ni el mercat de segona mà. Divendres, s'assegura la majoria de classes lectives.

L´escola de Santa Coloma complirà els serveis mínims però no es faran activitats lectives cap dels dos dies. La jornada s´organitzarà per cicles en diversos tallers i jocs.

La de Sant Julià de Lòria obrirà a l'hora de sempre i es respectaran els serveis mínims.

Finalment, a Escaldes-Engordany, l'escola maternal acollirà els alumnes a l'horari habitual, es garantirà la seva atenció, però no es farà l´esquí de dijous i el de divendres no està suspès de moment. A primera ensenyança hi haurà serveis mínims però no hi haurà activitat lectiva.

A formació professional, segons fonts properes al centre, es preveu un seguiment de la vaga del 80%.

Informa: Andrés González-Nandín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.