Albert Font, Susanna Arasanz i Jordi Cinca, nous membres del consell d'administració de la CASS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Albert Font, Susanna Arasanz i Jordi Cinca seran els nous membres del consell d'administració de la CASS nomenats pel Govern.

Substituiran Josep Delgado, Vladimir Fernández i Jean-Michel Rascagneres i compartiran responsabilitat amb Carla Guerrero, també nomenada pel Govern, i Montserrat Neras, Pilar Tomàs, Francesc Zamora i Jacint Risco, representants dels assalariats, empresaris i pensionistes.

Ara el consell d'administració haurà d'elegir un president i un president del fons de reserva de jubilació.

"Les quatre persones que tenim nomenades pel govern tenen dos perfils molt diferenciats. Dos d'ells són de formació economista, per reforçar la vessant de capacitat de gestió d'aquesta institució i de l'altra (banda), dos persones que venen del món sanitari per ser també especialment sensibles als elements associats a la sanitat", ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover.

Informa: Gerard Gort

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.