Albert Ginestà presenta 'I.Real', un conjunt de narracions que podien haver estat realitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Albert Ginestà presenta el seu nou llibre. Es tracta d''I.Real', guardonat a la Nit Literària, un conjunt de narracions on l'autor busca noves realitats a diversos fets com la desaparició de la Verge de Meritxell. A més, per a l'ocasió també es reedita el material premiat en l'edició del 2010.

Després de guanyar el Sant Carles Borromeu de contes i narracions, aquest dimarts Albert Ginestà ha presentat 'I.Real', un recull de narracions que podrien haver estat reals amb girs temporals i coincidències, un exercici literari que sovint sorprèn el mateix autor. "Són individus que tenen les seves històries i que conflueixen en algun moment. Junts creen una peça musical. De vegades he d'anar enrere o endavant per acabar d'explicar algunes coses per entendre-ho", explica l'autor.

La desaparició de la Verge de Meritxell, un bisbe, una nota indesxifrable o una pintora en hores baixes són alguns d'aquests contes que naveguen entre realitats existents i altres que no ho són. Per a l'ocasió també s'ha aprofitat per reeditar altres contes de Ginestà, els que van guanyar el mateix guardó el 2010, ha explicat la directora de comunicació i màrqueting de MoraBanc, Mireia Maestre.

Albert Ginestà serà un dels autors que aquest Sant Jordi signarà llibres. Mentrestant espera que arribin altres històries per portar-les a una dimensió on el temps, l'espai i el destí dels protagonistes estan per escriure.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.