L'Aldosa celebra un any més la degustació de l'ensaïmada més gran dels Pirineus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Aldosa, a la Massana, acull un any més l'ensaïmada més gran dels Pirineus, un esdeveniment emmarcat dins de la Festa Major de la Parròquia massanenca.

Prop d'un centenar de persones han acudit aquest diumenge a l'Aldosa, a la Massana; el motiu de la visita ha estat el de tenir l'oportunitat de degustar el que ve a ser l'ensaïmada més gran dels Pirineus.

Amb un pes aproximat de 50 quilos, Pepa Vilarassau, treballadora del Forn Xampa, ha explicat que l'ensaïmada està elaborada de tot un seguit d'ingredients a gran escala.

Com ja és habitual, la celebració d'aquest acte ha esdevingut en tot un èxit entre els assistents.

Informa: Marc Riera
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.