Alerta per l'elevat risc d'allaus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Jornada complicada per a la circulació a tot el país. Cal equipaments a des d´Escaldes-Engordany en direcció a la Massana i Encamp. El Pas de la Casa és la zona mes afectada per la gran quantitat de neu i sobretot el fort vent. El risc d´allau se situa en grau 5, és a dir, el màxim.

A primera hora del matí i a partir del pont de les Molleres la policia impedia el pas a qualsevol vehicle sense equipaments especials, una situació que a aquesta hora s´ha generalitzat a gran part del territori.

El Pas de la Casa és la zona mes afectada, i no tan sols per la neu acumulada que des d´ahir supera el metre, sinó també pel fort vent que impedeix la visibilitat. A molts la situació d´avui els ha agafat per sorpresa i a d'altres, els professionals del transport, els impedeix fer correctament la feina. El port d´Envalira és tancat i per facilitar el trànsit avui el túnel serpà gratuït. 

La previsió anuncia que el temporal continuarà almenys tota la jornada i, per tant, les limitacions en el trànsit es mantindran.

Informa: J.A. Sarmiento Imatge: Lluís Dejuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.