Alguns supermercats fa dies que ja no compren productes de plàstic d'un sol ús

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els centres comercials fa dies que s'han avançat a l'entrada en vigor de la llei d'economia circular, el reglament de la qual prohibeix els plàstics d'un sol ús a partir del 20 de gener.

A hores d'ara pràcticament és impossible trobar aquesta mena de productes als prestatges de les grans superfícies, que han substituït el plàstic d'un sol ús per cartró i paper.

És el cas del grup Pyrénées. Carles Pons, gerent de l'alimentació de l'empresa, comenta que ja es van avançar en la compra d'aquest tipus de material. "Jo crec que a la societat hi ha una conscienciació cada vegada més important del tema del medi ambient. Nosaltres ens hem avançat en allò que depenia només de nosaltres com és el fet de comprar o no comprar productes de plàstic d'un sol ús. Vam determinar que no se'n comprarien més i ja vam estar buscant que ja n'hi havia al mercat productes de fusta i de cartró d'un sol ús."

Informa: Sergi Cano
Imatge: David Moreno i Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.